nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Een aanhouding na een ernstig zedendelict, een aanhouding voor wapenbezit en een defecte Spijkenissebrug: kort nieuws uit de regio.
Spijkenissebrug defect
SPIJKENISSE - De Spijkenissebrug tussen Hoogvliet en Spijkenisse heeft last van een technische storing. De brug was omhoog gegaan, maar ging niet meer naar beneden. Kort na half twaalf is de Spijkenissebrug handmatig naar beneden gedraaid zodat het autoverkeer er weer gebruik van kan maken. Maar nu kan het scheepvaartverkeer de brug niet passeren. Het is nog niet bekend hoe lang de storing van de Spijkenissebrug nog duurt.
Aanhouding na ernstig zedendelict

De politie heeft een 45-jarige man aangehouden die in Hoogvliet een ernstig zedendelict zou hebben gepleegd. Het gaat vermoedelijk om een verkrachting van een vrouw. Hij zou het slachtoffer hebben overmeesterd toen ze onderweg was van metrostation Zalmplaat naar haar huis. De verdachte is maandag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De man zit vast.
Aanhouding voor vuurwapenbezit

SPIJKENISSE - Politieagenten hebben vrijdagavond een man aangehouden voor vuurwapenbezit. De politie kreeg vrijdagavond rond kwart voor acht een melding dat een man in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Hij zou zich bevinden in een woning aan de Anjerstraat in Spijkenisse. Bij doorzoeking van de woning is nog een imitatiewapen aangetroffen. Beide wapens zijn in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld.