nieuws

Nederland leeft mee met familie Boele

2010-Milly012.cropresize.tmp.jpg
2010-Milly012.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Op internet stromen de condoleances binnen na het vinden van het lichaam van Milly Boele uit Dordrecht. Op verschillende condoleance-sites zijn al meer dan vijfduizend berichten geplaatst.
Ook op Twitter leeft het nieuws rond Milly. Tot tien uur waren er al meer dan twaalfhonderd 'tweets' geplaatst waarin Twitteraars hun afschuw over het gebeurde uitspreken en hun medeleven met de familie van het meisje betuigen.
Demissionair minister Ernst Hirsch Ballin heeft namens het kabinet zijn medeleven uitgesproken. “Dit is een drama dat iedereen doet huiveren. Ik wil graag intens medeleven uitspreken aan de familie, de ouders en degenen die het meisje en het gezin hebben gekend en iedereen die met ze meeleeft'', zei hij in het NOS-Journaal.
De politie heeft een speciale plek aangewezen voor mensen die Milly met bloemen willen herdenken. Ze kunnen boeketten en knuffels neerleggen op de Schuilenburg, ter hoogte van nummer 92. Die plek is veiliger voor mensen dan dichterbij het ouderlijk huis van Milly dat vlak bij een doorgaande weg ligt. De omgeving van het huis zelf is nog altijd afgezet voor onderzoek.