112

Brommerrijder gelanceerd na aanrijding met auto | Politie zoekt getuigen voor voorwerp op Dordrechts balkon

In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit onze regio van zaterdag 2 maart 2024.

Brommerrijder gelanceerd na aanrijding met auto

Zaterdagavond rond 19:45 uur hebben een auto en brommer een aanrijding gehad op de Geerweg in Bleskensgraaf. De brommerrijder zou volgens omstanders door de klap gelanceerd zijn en verderop op het wegdek terecht zijn gekomen. Hulpdiensten melden dat er twee personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.
De automobilist is door de politie aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet nog onderzoek naar het incident.
Op de plek van het ongeval waren hulpdiensten ter plaatse
Op de plek van het ongeval waren hulpdiensten ter plaatse © AS Media

Politie zoekt getuigen voor voorwerp op Dordrechts balkon

De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben wie er in de nacht van vrijdag 1 maart op zaterdag 2 maart een object gooide op een balkon in Dordrecht. De Explosieve Opruimingsdienst (EOD) deed zaterdagmiddag onderzoek aan de Bleijenhoek in Dordrecht omdat daar iets op een balkon was gegooid.
Het zou niet gaan om een explosief. Wat er wel gegooid werd, kan de politie niet laten weten.

Aanrijding tussen twee auto's na voorrangsfout

Op de Rochussenstraat in Rotterdam is zaterdagmiddag rond 15:30 uur een aanrijding geweest tussen twee auto's. Volgens de politie verleende een auto geen voorrang en reed deze daardoor een andere auto aan. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, is de bestuurder van de auto die is aangereden aangehouden voor rijden onder invloed.
Er zijn twee mensen gewond naar het ziekenhuis gebracht. Één van hen was zwaargewond. Het is onduidelijk of het om de bestuurders van de auto's gaat.
De twee auto's waarbij het op zaterdagmiddag mis ging
De twee auto's waarbij het op zaterdagmiddag mis ging © MediaTV

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl