FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Het was een vermakelijke wedstrijd, alleen Peter Bosz had geen leuke middag'

De spelers van Feyenoord bedanken de supporters in het uitvak
De spelers van Feyenoord bedanken de supporters in het uitvak © Yannick Verhoeven/VK Sportphoto
PSV - Feyenoord was een zeer aantrekkelijke wedstrijd tussen, met afstand, de beste clubs van Nederland. Het werd 2-2 in Eindhoven. "Het was een vermakelijke middag. Met veel kansen, gemoederen die soms hoog opliepen, en een hoge amusementswaarde", zegt Dennis van Eersel in Podcast Feyenoord.
"Alleen Peter Bosz vond het niet leuk, vertelde hij, want hij zag geen goed voetbal. Nou, met dat goede voetbal gaat hij voor het eerst in 20 jaar een prijs pakken. Het is hem gegund."
Dennis Kranenburg hoopte dat Feyenoord de titelstrijd weer enigszins spannend kon maken. "Maar we wisten ook dat het een moeilijke opgave zou worden. PSV was in de eerste helft heel goed, ze kregen grote kansen, maar als je kijkt naar de tweede helft had er wel wat ingezeten voor Feyenoord."
Bij de 1-0 van PSV, van Malik Tillman na drie minuten, maakte David Hancko een spaarzaam slippertje. "Zijn poorten stonden open en vervolgens maakte Tillman het geweldig af. Dit mag Hancko niet gebeuren in zo'n wedstrijd, maar eigenlijk mag het wel een keer gebeuren." Kranenburg: "Zelfs Hancko is dus te passeren."

Gondeltje omhoog

Tegen PSV scoorde Santiago Gimenez een van zijn makkelijkste doelpunten dit seizoen. Hij had de bal voor het intikken. "En ook al was het een intikker, ik hoop wel dat die goal hem vertrouwen geeft. Hij is in een dalende lijn terecht gekomen, hopelijk zit hij nu weer in het gondeltje naar boven."
In Podcast Feyenoord gaat het ook uitgebreid over de toekomst van Arne Slot. "Ik denk dat er grote clubs gaan komen voor Slot."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl