nieuws

Reacties: grote verslagenheid over dood Milly

reactiemilly.cropresize.tmp.jpg
reactiemilly.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Op Rijnmond.nl stromen de emotionele reacties over de dood van Milly Boele binnen. Om 13.30 uur waren dat er al ruim 170.
Mensen reageren geschokt op het nieuws. ‘Wat moet je tegen je kinderen zeggen? Niet met vreemden meelopen of praten, maar als het de buurman is die ook nog politieagent is die een voorbeeld moet zijn van deze maatschappij. Hoe moet je in godsnaam je kind beschermen tegen deze idioten, je wil dat je kinderen vertrouwen houden in volwassenen en zonder angst buiten kunnen spelen. Ik wens de familie en vrienden van Milly alle sterkte toe om dit verlies te dragen,’ schrijft Saskia uit Rotterdam.
‘Wat een wereld, hij krijgt misschien 12 jaar. Maar de ouders hebben levenslang. Schandalig dit!', laat Hans uit Rotterdam weten.
Andere reacties die veel voorkomen zijn vol verontwaardiging over het feit dat de verdachte een agent van de politie Rotterdam-Rijnmond is. ‘De politie is toch je beste vriend?’ Anderen verdedigen de politie juist weer. ‘Als de dader een slager was, werden toch ook niet alle slagers veroordeeld?’