WEERBERICHT

Het weer vandaag: overwegend bewolkt met lichte regen

Het weer blijft rustig vandaag
Het weer blijft rustig vandaag © Rijnmond
Vandaag is het overwegend bewolkt en vanmiddag kan er hier en daar wat lichte regen vallen, maar de hoeveelheden blijven beperkt. De temperatuur bereikt een maximum van 10 graden. Het weer blijft rustig met een zwakke wind uit zuidelijke richting.
Vanavond kan het tijdelijk wat druilerig zijn, terwijl vannacht plaatselijk mist ontstaat en het droog blijft. De temperatuur zakt naar ongeveer 4 graden. Er waait een zwakke wind uit het oosten.
Morgen start de dag lokaal met dichte mist. Gaandeweg de ochtend en in de middag breekt de zon geregeld door en blijft het overal droog. De temperatuur maakt een bescheiden sprong omhoog naar 11 graden. Er waait een zwakke tot matige wind langs de kust uit het zuidoosten, met een kracht van 2 of 3.

Vooruitzichten

De weersvooruitzichten voor de komende dagen zijn gunstig, dankzij een hogedrukgebied boven Scandinavië dat zorgt voor een oostelijke aanvoer van droge lucht. Dit betekent volop zonneschijn en droge dagen. Vrijdag belooft de zonnigste dag van de week te worden met zaterdag een maximumtemperatuur die oploopt naar 14 graden. In de nacht kan het lokaal tot vorst aan de grond komen.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 maart bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 9,1 graden en de minimumtemperatuur 2,2 graden. Er valt gemiddeld 25,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl