nieuws

Rotterdam maakt zich op voor Museumnacht010

© Archief (ANP / Olaf Kraak
Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen zaterdagavond hun hart ophalen in Rotterdam. Vanaf 20:00 uur openen meer dan 35 musea, galeries en (kunst)instellingen de deuren voor Museumnacht010.
Onder de locaties zijn de alom bekende musea zoals Boijmans van Beuningen, het Natuurhistorisch Museum en het Maritiem Museum. Maar ook in De Kuip, het Oogziekenhuis Rotterdam en revalidatiecentrum Visio zijn bezoekers zaterdagavond tot 01:00 uur welkom. Een overzicht van alle deelnemende locaties is hier te vinden.
Lees meer: Feyenoord Museum toont speciale geschenken tijdens Museumnacht010[article:178928:Meer over bloed(zuigers) tijdens Museumnacht

Speciaal vervoer

Tijdens de Museumnacht010 rijden speciale bussen langs de locaties. Ook brengt een MINI bezoekers van het Nederlands Fotomuseum over de Erasmusbrug naar Museum Boijmans van Beuningen.
Mensen die zelf niet weten naar welke locatie ze willen, kunnen ook kiezen voor een 'Mystery Bus'. Die brengt bezoekers vanaf de halte Museumpark naar een onbekende bestemming.