nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Dronken Pool vernielt tuinen in Sliedrecht, Politie pakt vijf Roemeense skimmers, Aanhouding na vernieling auto, dronken achter het stuur; kort nieuws in de regio.
Dronken Pool vernielt tuintjes

SLIEDRECHT - Een dronken Pool heeft een aantal tuinen gesloopt in het centrum van Sliedrecht. Hij reed zondag over de Stationsweg en raakte bij de rotonde met de Deltaweg de macht over het stuur kwijt. De auto belandde hierdoor via de middenberm naar de overkant in twee voortuien. Er raakte niemand gewond, en dat is volgens de politie 'een wonder'. De bestuurder bleek ruim drie keer zoveel gedronken te hebben als is toegestaan. De 34-jarige lon zijn rijbewijs inleveren.

Politie pakt vijf Roemeense skimmers

ROTTERDAM - Vijf mannen uit Roemenië zijn gisteravond op de Brielselaan in Rotterdam aangehouden op verdenking van skimmen. Agenten controleerden een mercedes met daarin de vijf Roemenen. De politie was getipt dat deze auto betrokken zou zijn bij skimactiviteiten. Een van de mannen in de auto ging er vandoor en werd na een korte achtervolging aangehouden. Hij had zich verstopt tussen een aantal afvalbakken. De mannen bleken een fikse som geld en twee gekopieerde bankpassen bij zich te hebben.

Drietal vernielt auto in Dordrecht

DORDRECHT - De politie in Dordrecht heeft zaterdagnacht op de Sint Jorisbrug drie jongens van 17, 21 en 23 jaar uit respectievelijk Oldenzaal, Amstelveen en Zwartsluis aangehouden. De drie hadden vernielingen aan een auto aangebracht. Het drietal was dronken.

Sigaretten gestolen uit supermarkt

DORDRECHT - Onbekenden hebben zaterdagnacht uit een supermarkt aan het Admiraalsplein in Dordrecht een grote hoeveelheid sigaretten gestolen. Op basis van de camerabeelden is duidelijk dat onbekenden tussen 02.40 uur en 03.15 de situatie verkenden en daarna daadwerkelijk binnen kwamen.