Joël Zwarts enkele weken niet inzetbaar voor FC Dordrecht

De van Feyenoord-gehuurde aanvaller Joël Zwarts is enkele weken uit de roulatie. Zwarts, die  sinds de winterstop bij FC Dordrecht speelt, revalideert momenteel bij Feyenoord. Het is niet bekend waarom Zwarts de komende tijd niet in actie kan komen.

''In de eindfase van de wedstrijd tegen Telstar is Joël tegen een blessure opgelopen. Hij wordt de komende tijd behandeld door de mensen van Feyenoord en het is even afwachten wanneer hij terug kan komen'', zegt Dordrecht-trainer Claudio Braga.

De aanvaller, die in zes optredens voor FC Dordrecht twee keer wist te scoren, stond afgelopen vrijdag nog 90 minuten in het veld in de met 1-0 verloren wedstrijd bij Telstar. FC Dordrecht ontvangt vrijdagavond (20:00) op eigen veld Roda JC.

Behalve Zwarts kan Braga  tegen de Limburgers over iedereen beschikken. ''Heel fijn. En er wordt ook scherp getraind. Ze willen allemaal een basisplek verdienen. De jongens van onder 19 kloppen aan de deur. Men wil heel graag en dat maakt het werken bij FC Dordrecht hartstikke leuk.''

Bekijk hierboven het volledige interview met Claudio Braga.

 

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel: