Podcast: "Tapia in potentie één van de beste spelers van Feyenoord"

Zaterdag speelt Feyenoord tegen Willem II en bij die bezoekende club is middenvelder Renato Tapia een vaste waarde. In onze podcast van de sportredactie van RTV Rijnmond ging het over de international uit Peru.

"De bedoeling is dat hij volgend seizoen terugkeert in De Kuip, maar het verleden leert dat spelers zich vaak na een uitleenbeurt niet meer kunnen terugspelen in de basis. Denk aan Gustafson of Vejinovic," zegt Dennis van Eersel. 

Cris Rolandus heeft nog wel hoop voor Tapia. "Qua techniek hoort hij in potentie bij de beste drie spelers van Feyenoord. Hij kan verschrikkelijk goed voetballen. Op zijn eigen positie komt dat er misschien wel uit en met een nieuwe trainer weet je nooit hoe het loopt, het verandert de situatie wel."

In de podcast gaat het ook over Excelsior en het resterende programma in de spannende strijd tegen degradatie. Rondom Sparta praten we over de afgestelde rechtszaak rondom het niet verplaatsen van de wedstrijd tegen NEC. En bij FC Dordrecht dromen we over een periodetitel, zoals dat ooit onder trainer Gert Kruijs ook gebeurde, terwijl de club onderaan bungelde. 

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren