Feyenoord Basketball ziet Den Bosch laat weglopen

Feyenoord Basketball heeft zondag het eerste duel in de dutch basketball league zonder trainer Richard den Os niet kunnen winnen. De Rotterdammers verloren in het Topsportcentrum met 74-60 van New Heroes/Den Bosch. Vlak voor tijd was de wedstrijd nog heel spannend met een puntenverschil van twee.

Jan Stalman, die dit seizoen afmaakt bij Feyenoord Basketball, zat voor het eerst op de bank als coach. In het eerste kwart sloeg Den Bosch een gat van acht punten met de Rotterdammers (14-22). De ruststand was 34-42.

Tijdens het derde kwart kwam Feyenoord Basketball goed terug tot één punt verschil (53-54). De roodhemden hielden het lang spannend tegen Den Bosch. Met nog een kleine vier minuten te gaan was de stand nog 59-61. Maar de Brabanders boekten in de slotfase van het laatste kwart alsnog een ruime zege (60-74).

Feyenoord Basketball is na 27 wedstrijden in de dutch basketball league negende met veertien punten. De Rotterdammers spelen komende woensdag weer tegen Den Bosch. Dan wordt het duel afgewerkt in De Maaspoort in 's-Hertogenbosch.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren