Damen: 'Misschien is het beter om niets te zeggen'

Na de 2-0 thuisnederlaag tegen PEC Zwolle heerst bij Excelsior vooral teleurstelling. Zo ook bij keeper Alessandro Damen, die namens de Kralingers nog een paar belangrijke reddingen in huis had. "Er is helemaal niets in de kleedkamer gezegd. Misschien is het goed om na deze negentig minuten even niets te zeggen en alles even te laten zakken", aldus de doelman.

Er heerst boosheid en woede, geeft Damen toe. Maar hij is ook realistisch. "In de eerste helft is PEC Zwolle beter. Je creëert geen kans." Damen had wel de indruk dat Excelsior in de tweede helft beter ging voetballen. Toch wist PEC Zwolle nog te scoren. De 0-1 van Kingsley Ehizibue was over de doellijn, geeft Damen toe. "Maar dan zo'n moment. Zo lullig, eigenlijk."

Degradatiestrijd


Excelsior staat na 26 duels vijftiende met één punt meer dan FC Emmen en De Graafschap. "Het wordt zeker zwaar. Het zit dichtbij elkaar, maar ik heb er nog alle vertrouwen in om FC Emmen, De Graafschap en NAC Breda onder ons te houden."

Luister hierboven naar het volledige gesprek van verslaggever Sinclair Bischop met Alessandro Damen na Excelsior-PEC Zwolle (0-2).

Meer over dit onderwerp:
Sport Excelsior
Deel dit artikel:

Reageren