Bakkati heeft zin in de klus bij Feyenoord

Said Bakkati is volgend seizoen assistent-trainer bij Feyenoord. Momenteel is de voormalige rechtsback de rechterhand van Jaap Stam bij PEC Zwolle, waarmee hij zondag met 2-0 van Excelsior won. "Ik ben een trainer die de tegenstander veel analyseert en op de training veel training geeft", omschrijft Bakkati zichzelf.

Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan in De Kuip. Bakkati hoefde niet te twijfelen toen Stam hem vroeg om mee naar Feyenoord te gaan: "Ik ben trots om naar zo'n grote club te gaan. Natuurlijk moeten we volgend jaar presteren. Maar we hebben eerst met PEC Zwolle nog een boeg te slaan. Daar doen we alles aan."

Welke selectie Bakkati en Stam volgend jaar bij Feyenoord ook hebben, zij willen alles uit de club halen. "Met Eric Botteghin heb ik nog samengespeeld, maar ik ben nu trainer. We moeten elkaar goede feedback geven om Feyenoord omhoog te krijgen."

Luister hier naar het volledige interview van verslaggever Sinclair Bischop met Said Bakkati, momenteel nog assistent-trainer van PEC Zwolle.
 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren