Dames Excelsior Barendrecht spelen weer gelijk tegen Alkmaar

Excelsior Barendrecht speelde thuis met 1-1 gelijk
In de strijd in de play off poule B van de eredivisie speelden de dames van Exclesior Barendrecht in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Alkmaar. Het gelijkspel is het tweede gelijkspel tegen Alkmaar in vijf dagen. Vrijdagavond speelden Excelsior-Barendrecht en Alkmaar in Noord-Holland met 2-2 gelijk.
In de eerste helft toonden de Rotterdams-Barendrechtse formatie direct de goede wil met enkele kansen. Toch bleek Alkmaar als eerste dicht bij een goal. Jolet Lommen schoot oog-in-oog met doelvrouw Isa Pothof op de paal. Vlak voor rust was het alsnog raak. Sheralinn Henriquez zette de 1-0 op de borden.
Direct na rust sloeg Alkmaar echter terug met de 1-1. De dames van Excelsior Barendrecht rechtten de rug. De kansen die de dames creëerden konden echter niet worden afgerond door de rood-zwarten.
Door het gelijkspel blijft de ploeg van trainer Richard Mankt op de derde plaats in de play-off poule B van de eredivisie met negen punten uit vier wedstrijden, zeven punten achter nummer twee Alkmaar.