BUREAU RIJNMOND

Gestolen sieraden langs snelweg te koop aangeboden

Een klant van tankstation Scheiwijk aan de A27, ter hoogte van Hoogblokland, vlakbij Gorinchem, wordt door twee mannen en een vrouw benaderd om (nep)goud te kopen. Hij vermoedt direct dat dit niet klopt en waarschuwt de politie.
Als agenten op donderdag 7 maart bij het tankstation arriveren treffen ze de verkopers met meerdere sieraden aan. Een deel van de juwelen blijkt echt te zijn en een waarde te hebben van 11 duizend euro. De politie vermoedt dat de sieraden zijn gestolen tijdens diverse inbraken.
De verdachten verkopen de buit bij onder meer tankstations of langs de kant van de weg als zij met hun auto op de vluchtstrook staan en zwaaiend de aandacht proberen te trekken van voorbijrijdende bestuurders. Het trio dat is gesnapt bij tankstation OK Scheiwijk reed in een zwarte Audi met Duits kenteken.
We laten diverse sieraden zien in de hoop dat de eigenaren zich bij de politie melden. Om de kleinoden terug te krijgen moet er aangifte zijn gedaan of moeten de benadeelden dat alsnog doen. Ook wil de politie graag praten met mensen die ook zijn benaderd om juwelen te kopen.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl