Janssen over vertrek bij FC Dordrecht: 'Samenwerking met Feyenoord'

Bryan Janssen beleefde bij FC Dordrecht een week om snel te vergeten. Niet alleen de pijnlijke 8-1 nederlaag bij FC Eindhoven was een onderdeel daarvan. Ook werd bekend dat het contract van de doelman uit Hoek van Holland niet wordt verlengd. "Ik had al wat geruchten gehoord, dat is niet erg. Maar het is een samenwerking met Feyenoord", verklaart Janssen zijn noodgedwongen vertrek na dit seizoen.

FC Dordrecht heeft sinds afgelopen winter een samenwerkingsverband met Feyenoord. Janssen zegt dat die samenwerking de reden is dat hij moet vertrekken. "Ze kiezen voor andere jongens. Dat hoort bij het voetbal", laat Janssen zich ontvallen. De keeper gaat binnenkort met zijn zaakwaarnemer over zijn toekomst praten.

Uiteraard baalde Janssen flink na de 8-1 afstraffing van FC Dordrecht bij FC Eindhoven. "We hebben ons laten afslachten", is de harde conclusie van Janssen. "Als je niet meer kunt winnen, dan moet je tegen elkaar zeggen: tot hier en niet verder. Het heeft geen zin om naar elkaar te wijzen. Ik zie er zelf ook een paar keer niet goed uit. Het was een complete offday."

Kijk hier naar het volledige interview van Bryan Janssen met verslaggever Sjoerd de Vos.

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord FC Dordrecht
Deel dit artikel:

Reageren