nieuws

Aso’s schoppen man ziekenhuis in

Opgelost Bureau Rijnmond
Opgelost Bureau Rijnmond
Door asociaal gedrag belandt een man, die niets verkeerds doet, in het ziekenhuis. Ruim twee maanden later is hij nog steeds onder doktersbehandeling.

Een bestuurder van een auto, die wordt vergezeld van zijn vrouw en baby, wil op 1 februari om 22.30 uur zijn auto in de Schiedamse Nieuwstraat, in een privé-garage parkeren. Dat lukt niet omdat een auto de toegang blokkeert. Na herhaaldelijk claxonneren komt de eigenaar pas na twintig minuten aanzetten.
De dader begint meteen de bestuurder van de auto uit te schelden. Er ontstaat onenigheid en de dader bedreigt het slachtoffer. Alles lijkt met een sisser af te lopen, totdat de man en vrouw, na het wegzetten van hun auto, naar huis lopen en worden ingehaald door twee mannen. Zij slaan en schoppen de man.
Ook als het slachtoffer valt en het kniebot door zijn broek steekt, gaan ze door met slaan. Ze vluchten als een voorbijganger hen aanspreekt. Het slachtoffer loopt een gebroken knieschijf op. De daders staan op beeld.
Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl