nieuws

RTV Rijnmond gaat weer paaseieren zoeken!

De grote paasei-zoek-wedstrijd van RTV Rijnmond komt er weer aan. Ga op maandag 22 april (tweede paasdag) de regio in en zoek naar de door ons (goed) verstopte eieren. Wie deelneemt, maakt kans op prachtige prijzen!
Het aloude recept van voorgaande edities wordt op tweede paasdag gehanteerd: wij geven aanwijzingen die moeten leiden tot het vinden van vijftien eieren. Deze tips zijn te horen in de speciale radio-uitzending van 09:00 uur tot 14:00 uur, en via een livestream in de Rijnmond-app.
Onze vliegende verslaggevers zullen regelmatig het legendarische 'ei gevonden!' in de microfoon roepen. De vinders zijn vanaf 13:00 uur van harte welkom in onze studio aan de Lloydstraat in Rotterdam om hun prijs in ontvangst te nemen. Ook de niet-vinders en luisteraars zien we graag langskomen.

Hoofdprijs

Een reis naar Bretagne ter waarde van duizend euro is de hoofdprijs van onze paasei-zoekwedstrijd. Verder is er onder meer prachtige keukenapparatuur te winnen. Zet daarom nu maandag 22 april in je agenda. Samen maken we er weer een feest van!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl