BURIJ15

Tiener van 17 mishandeld en beroofd van scooter in Beverwaard

Tiener van 17 mishandeld en beroofd van scooter in Beverwaard
Tiener van 17 mishandeld en beroofd van scooter in Beverwaard © Bureau Rijnmond
Twee jongemannen met bivakmutsen op een scooter laten er geen gras over groeien. Met geweld en onder bedreiging van een vuurwapen beroven ze een 17-jarige jongen van zijn scooter.
De gewelddadige diefstal is op donderdagavond 21 maart omstreeks 21.10 uur aan de Oude Watering in Rotterdam Beverwaard, ter hoogte van supermarkt Hoogvliet. Het slachtoffer ziet een zwarte scooter zonder kap op hem afkomen. De twee mannen die erop zitten hebben donkere kleding aan en ze hebben hun gezichten bedekt.
Het jonge slachtoffer beseft meteen dat het foute boel is en probeert te vluchten. Tevergeefs want de gemaskerde mannen trekken hem van zijn scooter en mishandelen hem daarna. Hij wordt onder meer tegen zijn hoofd getrapt. Ook wordt hij bedreigd met een vuurwapen. Vervolgens verdwijnen de berovers met de scooter, het slachtoffer gewond achterlatend.
De daders hebben een donkere huidskleur en ze zijn beiden tussen 1 meter 75 en 1 meter 80 lang. Helaas zijn er geen camerabeelden. De politie ontvangt die alsnog graag. Ook personen die getuigen zijn geweest van de beroving worden verzocht contact op te nemen.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl