nieuws

VIDEO: Auto dendert tankshop De Vink langs A20 binnen

Tankstation De Vink langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is dicht, omdat in de nacht van maandag op dinsdag een auto de shop is binnengereden. De schade is enorm. Meerdere ramen en stellingen zijn gesneuveld. Niemand raakte gewond.
De medewerkster van het tankstation stond op het moment van het ongeluk niet achter de kassa. Zij hoorde rond 02:00 uur een enorme klap en zag daarna een witte auto in de shop staan. De vier inzittenden gingen er direct vandoor.
Twee van hen konden achter het tankstation op het parkeerterrein worden aangehouden. De andere twee werden iets verderop bij een viaduct in de kraag gevat. Het gaat om mannen van 20, 21 en 23 jaar oud, allen komen ze uit Gouda.
De politie heeft de auto in beslag genomen voor sporenonderzoek en hoopt op die manier de bestuurder van het voertuig te kunnen achterhalen. De aangehouden verdachten wilden niet zeggen wie er had gereden.
In de auto en op de parkeerplaats is een fles met lachgas gevonden. Mogelijk bestaat er een verband tussen het lachgas en het ongeluk.
De schade aan het tankstation wordt geschat op tienduizenden euro's.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!