112-NIEUWS

Flinke schade en gewonden na botsing tussen twee auto's | Kilo's heroïne en andere drugs gevonden in huis en auto

De schade aan de auto's na het ongeluk.
De schade aan de auto's na het ongeluk. © AS Media
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit onze regio van zaterdag 30 maart.

Flinke schade en gewonden na botsing tussen twee auto's

Twee auto's zijn zaterdagmiddag frontaal tegen elkaar gebotst in Rotterdam. Dat gebeurde op de kruising tussen de Brede Hilledijk met de Hillelaan rond 14:35 uur.
In één van de auto's zat een man van 63. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zaten vijf personen. Daarvan raakten een 41-jarige vrouw en een minderjarig kind gewond. Ook zij moesten naar het ziekenhuis. Daarnaast is de schade aan beide auto's is groot: de weg lag vol met brokstukken en de voorkant van beide auto's raakte flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto's meegenomen.
De weg was tijdelijk dicht, maar is inmiddels weer open. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is onduidelijk.

Politie vindt kilo's heroïne en andere drugs in huis en auto

De politie heeft in een woning en auto in Rotterdam een flinke partij harddrugs gevonden. Ook voorwerpen zoals een pers, stempels en verpakkingsmaterialen die worden gebruikt voor het bewerken van drugs zijn in beslag genomen.
Eerder deze week kreeg de politie een tip over de drugs, waarna zij een woning doorzochten. Nog voordat de politie het huis betrad, verliet een man de woning. In zijn hand had hij een plastic tas die hij opborg in de kofferbak van zijn auto. De man is gecontroleerd en aangehouden in Schiedam. In een verborgen bergruimte vond de politie kilo's heroïne. De verdachte is zaterdag voorgeleid en zit nog minimaal veertien dagen vast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl