112-NIEUWS

Drie gewonden bij botsing tegen viaduct in Schiedam | Brandweer haalt onderkoelde hond uit de Lek

De hond is vermoedelijk van een schip afgevallen.
De hond is vermoedelijk van een schip afgevallen. © Alblasserdamsnieuws.nl
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit onze regio van zondag 31 maart.

Drie gewonden nadat auto tegen pijler rijdt

Bij een verkeersongeluk in Schiedam zijn zondagmiddag drie mensen gewond geraakt, onder wie een kind. Het ongeluk gebeurde rond 13:00 uur op de Hargalaan, in de richting van Vlaardingen. Daar botste een auto op een betonnen pijler van het viaduct van de A4 knooppunt Kethelplein.
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De ernst van de verwondingen, is niet duidelijk. Alle drie de personen waren aanspreekbaar. Ze zijn naar het ziekenhuis vervoerd.
De auto knalde door een onbekende reden tegen de pijler
De auto knalde door een onbekende reden tegen de pijler © Flashphoto

Onderkoelde hond uit de Lek gehaald

Bij Streefkerk en Groot-Ammers (gemeente Molenlanden) is zaterdagmiddag een hond te water geraakt. Vermoedelijk was het dier van een binnenvaartschip gevallen. De brandweer wist het het onderkoelde beest uiteindelijk te vangen. De hond was vrij angstig. De eigenaar van de Duitse staande langhaar is nog niet gevonden.

14:35 (zaterdag) Meerdere gewonden na botsing

Twee auto's zijn zaterdagmiddag frontaal tegen elkaar gebotst in Rotterdam. Dat gebeurde op de kruising tussen de Brede Hilledijk met de Hillelaan rond 14:35 uur.
In één van de auto's zat een man van 63 jaar. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zaten vijf personen. Daarvan raakten een 41-jarige vrouw en een minderjarig kind gewond. Ook zij moesten naar het ziekenhuis. Daarnaast was de schade aan beide auto's is groot: de weg lag vol met brokstukken en de voorkant van beide auto's raakte flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto's meegenomen.
De weg was tijdelijk dicht. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is onduidelijk.
De schade aan de auto's na het ongeluk.
De schade aan de auto's na het ongeluk. © AS Media

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl