Sparta zonder al te veel moeite voorbij Helmond Sport

Sparta heeft vrijdagavond in de 35e speelronde van de eerste divisie een eenvoudige zege geboekt tegen Helmond Sport. De Rotterdammers waren op Het Kasteel met 3-1 te sterk voor de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie.
De mannen van trainer Henk Fraser hadden in de eerste helft weinig moeite met de nummer negentien van de eerste divisie. Al duurde het bijna een kwartier totdat Sparta de score opende. Abdou Harroui tikte na veertien minuten de 1-0 binnen. Lars Veldwijk was attent om in de 23e minuut de 2-0 voor Sparta te maken. Helmond Sport had in aanvallend opzicht niets in te brengen.
Ook na de rust hoefde Sparta zich nauwelijks in te spannen, maar het duurde wel even totdat de thuisploeg weer tot scoren kwam. Pas in de 81e minuut maakte Lars Veldwijk de 3-0. Het doelpunt van Juul Respen voor Helmond Sport was slechts voor de statistieken (3-1).

Sparta - Helmond Sport 3-1 (2-0)

14' 1-0 Abdou Harroui
22' 2-0 Lars Veldwijk
81' 3-0 Lars Veldwijk
88' 3-1 Juul Respen
Opstelling Sparta: Coremans; Dabo, Wuytens, Vriends, Abels, Auassar (56' Drenthe); Harroui, D. Duarte (82' Breinburg), L. Duarte; Veldwijk, Ache (62' Dervisoglu)