nieuws

Sparta mist zevental spelers tegen Jong Ajax

Sparta moet het in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax doen zonder een zevental spelers. Roy Kortsmit, Laros Duarte, Mohamed Rayhi, Bart Vriends, Bradley Martis en Janne Saksela zijn geblesseerd, terwijl Dirk Abels zijn schorsing van één wedstrijd uit moet zitten.
Abels kreeg tegen Jong PSV twee gele kaarten. Deroy Duarte was juist in Eindhoven geschorst en hij keert weer terug in de basis van trainer Henk Fraser. ''Het was de eerste keer dat ik geschorst was, dus het was wel moeilijk om vanaf de zijkant toe te kijken'', zegt Duarte, die Jong PSV een wedstrijd miste die er eigenlijk niet meer toedeed. ''Daar heb ik natuurlijk ook over nagedacht. Beter nu, dan later in de play-offs.''
De verwachting is wel dat alle geblesseerde spelers van Sparta op tijd fit zijn als de nacompetitie begint. Sparta speelt vrijdagavond thuis tegen Jong Ajax (20:00 uur) en een week later de laatste competitiewedstrijd tegen de beloftenploeg van AZ.
Bekijk hierboven het volledige interview met Deroy Duarte, die onder meer vertelt of het lastig is om gemotiveerd te blijven en of hij in zijn achterhoofd al bezig is met een eventueel afscheid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl