Bart Vlietstra in FC Rijnmond positief over Moniz: 'Echt een trainer die spelers beter maakt'

In FC Rijnmond van vrijdagavond spraken de mannen aan de desk over de huidige situatie bij Excelsior. De Kralingers lijken nacompetitie na de nederlaag in Den Haag van donderdagavond niet meer te kunnen ontlopen. Bart Vlietstra is desondanks erg positief over de net ingestapte trainer van Excelsior, Ricardo Moniz.

"Ik geloof wel in Moniz, het is echt een trainer die spelers beter maakt", vertelt Vlietstra in FC Rijnmond. "Hij wil zijn spelers met veel vermogen, conditie en techniek overcapaciteit geven, zodat die jongens veel meer kunnen dan ze denken. Ik vind het een geweldige trainer. Hij traint heel fanatiek, intens en heeft veel principes. Dat heeft hem overigens ook vaak de kop gekost."

Vlietstra zag de huidige positie op de ranglijst overigens al een tijdje aankomen bij Excelsior. "Er is matig ingekocht, er zijn geen duidelijke specialisten en snelle spelers op de flanken. Het zijn eenvormige types, met veel spelmakers en weinig bikkellaars."

Bekijk hierboven de gehele uitzending van FC Rijnmond. Hierin komt uiteraard ook de huidige situatie bij Feyenoord aan bod.

Meer over dit onderwerp:
Sport FC Rijnmond
Deel dit artikel:

Reageren