FC Dordrecht onderuit tegen hekkensluiter

ROTTERDAM - FC Dordrecht heeft zich verslikt in de nummer laatst van de eerste divisie. FC Oss won aan de Krommedijk met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd al in de eerste helft gemaakt.
Tim Peters was trefzeker namens de Brabanders. FC Dordrecht slaagde er geen moment in om het verschil op de ranglijst op het veld duidelijk te maken. In de slotfase kwam FC Oss nog met tien man te staan doordat Regilio Jacobs een rode kaart kreeg. Scheidsrechter Tom van Sichem verzuimde om FC Dordrecht in blessuretijd een strafschop te geven na een overtreding op Genero Zeefuik. De 1-0 nederlaag was alweer het veertiende verlies van FC Dordrecht dit seizoen. De ploeg staat op de elfde plaats in de eerste divisie.