nieuws

Rotterdammer gezocht voor ripdeal in Arnhem

Opgelost Bureau Rijnmond
Opgelost Bureau Rijnmond
Een 38-jarige Arnhemmer denkt een partij cocaïne met een straatwaarde van vele tienduizenden euro’s goed te kunnen verkopen. Het draait echter uit op een ripdeal, waarbij de verkoper wordt neergeschoten door een zogenaamde koper uit Rotterdam.
UPDATE: beide verdachten zijn inmiddels aangehouden.
De hoofdverdachte is de 28-jarige Anmar H. ook wel Ee’tje genoemd. Hij is een bekende van de politie en rijdt op 25 februari in een grijze Volkswagen Polo, met een vermoedelijk Rotterdamse partner, naar Arnhem. Daar pikken ze een kennis op van de verkoper, die de afspraak heeft geregeld.
Als het slachtoffer thuis de coke laat zien staat Husin op en bedreigt het slachtoffer met een pistool, waarmee hij diverse malen schiet. Eén kogel scheert langs het voorhoofd van de verkoper. Andere treffen hem in zijn been.
De kennis is dan al gevlucht. H. pakt de coke en laat het slachtoffer zwaargewond achter. Hij rijdt alleen weg in een Volkswagen Polo. Zijn vermoedelijk Surinaamse of Antilliaanse partner rent weg. Daar zijn beelden van. Wie weet waar ze zijn?
Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl