Nieuwe heftige beelden van mishandelingen

Nieuwe schokkende beelden van het geweld dat wordt gebruikt tijdens twee mishandelingen. Eén op de Korte Lijnbaan, de ander in Berkel en Rodenrijs. De slachtoffers raken daarbij flink gewond.

Aan de Kerksingel in Berkel lopen op 6 mei 2018 twee jongens. Ze krijgen ruzie met een groep jongens. Eén persoon van die groep heeft maar twee klappen nodig om beide slachtoffers knock-out te slaan. Wie weet wie de dader is?

En nog maar zes weken geleden op zaterdagavond 23 maart nemen drie vrienden, na wat gedronken te hebben op het Stadhuisplein, afscheid van elkaar. Eén jongen loopt naar de metro, de andere twee naar het Centraal Station.

Op de Korte Lijnbaan raakt het duo verzeild in een vechtpartij met drie jongens. Het gaat er heftig aan toe. Zelfs als één van de slachtoffers op de grond ligt, wordt hij geslagen en geschopt. De twee kunnen zich niets meer herinneren en zijn nog steeds herstellende. De daders zijn redelijk goed te zien.

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.
 

Meer over dit onderwerp:
burij15
Deel dit artikel: