Waar komt de bol? Duncan Laurence blijft sleutelen aan optreden

Duncan Laurence heeft woensdagmiddag zijn songfestivalact gerepeteerd in de Expo Tel Aviv. Te zien was dat er sinds de laatste repetitie flink gesleuteld is aan zijn performance.

De inmiddels beroemde lichtbol hing nu aan het plafond en stond niet meer op een standaard op de piano. Toch leek het nog niet helemaal perfect te gaan. Er werd nog geëxperimenteerd met de felheid van de bol. 

Tijdens het optreden was het veel donkerder op het podium, zoals de Nederlandse delegatie ook wenste. De lasers die tot zaterdag te zien waren tegen het einde van Arcade bleven weg. Ook de laatste visuals waren nu anders met een soort golvenpatroon in plaats van een wolkenlucht.

Vakjury

De repetitie was de laatste kans voor de Hellevoetsluizer en het Nederlandse kamp om de act te perfectioneren. Woensdagavond staat de show voor de vakjury op het programma, waarin Duncans lot al voor de helft wordt bepaald.

Ilse DeLange zei maandag dat er een plan B en C op tafel ligt als de technische problemen nog niet zijn opgelost. Mogelijk verdwijnt de lichtbol dan helemaal van het toneel.
 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Eurovisiesongfestival 2019
Deel dit artikel: