Man uit Rotterdam krijgt klappen met hamer

De politie heeft zondag twee mannen van 36 en 65 jaar uit Capelle aan den IJssel opgepakt. Een van hen wordt verdacht van de mishandeling van een 41-jarige Rotterdammer; de ander zou het slachtoffer hebben bedreigd.

De drie zijn bekenden van elkaar. Ze kregen zondagmiddag ruzie in de tuin van een huis aan de Boomberg. Toen de 65-jarige Capellenaar een bijl pakte, ging het van kwaad tot erger. Het slachtoffer werd met een hamer in zijn gezicht en tegen zijn borst geslagen door de andere man uit Capelle. 

Na een derde klap wist het slachtoffer te ontsnappen en de straat op te rennen. De 36-jarige verdachte zette de achtervolging in. Uit paniek sprong de Rotterdammer op het Dongedal in een sloot, maar kreeg zelfs daar nog een steen naar zich toegegooid. 

Het slachtoffer liep een gebroken kaak en diverse verwondingen op, die gehecht moesten worden. Agenten konden in de buurt de 36-jarige verdachte oppakken. De oudste verdachte werd kort daarna opgepakt wegens bedreiging. Ook had een van de verdachten thuis een hennepkwekerij met 12 planten.

Ze zitten beiden vast. Het slachtoffer heeft een nacht in het ziekenhuis gelegen.


 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Rotterdam Capelle aan den IJssel
Deel dit artikel: