Nieuwe technisch directeur voor Feyenoord: Sjaak Troost

Feyenoord heeft een nieuwe technisch directeur. Sjaak Troost wordt tijdelijk de opvolger van de vertrokken technisch directeur Martin van Geel.

Ruim acht weken geleden kondigde Van Geel aan dat hij Feyenoord komende zomer zou gaan verlaten. Acht weken lang zochten de beleidsbepalers van de nummer 3 van de eredivisie naar een adequate opvolger. 

De 59-jarige Sjaak Troost is nu nog commissaris. Hij zal Van Geel, die nog altijd op trainingscomplex 1908 zit om de lopende zaken af te handelen, per direct opvolgen.

"Het is heel erg duidelijk dat dit niet de eerste naam is", vertelt sportverslaggever Dennis van Eersel.

"Feyenoord heeft diverse mensen gepolst, de een wat concreter dan de ander. Ferry de Haan, Joris Matthijsen: daar zijn gesprekken mee gevoerd. Constant kreeg Feyenoord nee te horen. Uiteindelijk moet er nu dus intern worden geschoven. Dat het niet vlekkeloos gaat is een heel groot understatement."

De aanstelling van Troost is geen permanente oplossing, maar volgens Van Eersel een noodverband. "Wat zegt dat? Dat een grote club als Feyenoord zo'n tijdelijke oplossing moet inzetten omdat niemand het wil doen? Dat is een beetje pijnlijk."

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren