Sparta-supporter gewond na val over reling

Na afloop van de wedstrijd van Sparta tegen De Graafschap is een Sparta-supporter zaterdagavond van de tribune gevallen en meters lager terechtgekomen. Hij heeft beenletsel opgelopen en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op beelden is te zien dat een groepje supporters met een aantal stewards staat te bakkeleien. "Enkele supporters van Sparta wilden verhaal halen bij aanhangers van De Graafschap", meldt Sparta. "Hierbij hebben stewards van Sparta en De Graafschap alsmede de Politie getracht beide groepen uit elkaar te houden. In het duw- en trekwerk dat hierop ontstond raakte één supporter van Sparta uit balans en maakte een val."

"Zowel de directie als de betreffende supporter betreuren zowel de sportieve uitslag van de avond als het incident en hebben afgesproken contact met elkaar te houden in de komende periode", meldt de club verder. "Sparta zal het incident in de komende periode uiteraard verder onderzoeken en met de betreffende partijen bespreken."

De directie van Sparta Rotterdam heeft de supporter inmiddels in het ziekenhuis bezocht.

De Graafschap won de eerste wedstrijd van de finale van de play-offs om promotie/degradatie met een zege bij Sparta Rotterdam. Het werd 1-2. Dinsdag is de return op De Vijverberg.
 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Sparta Rotterdam
Deel dit artikel: