Hockey, boksen en voetbal vanmiddag op Radio Rijnmond

Op eerste pinksterdag is er zondag gewoon een reguliere radio-uitzending met sport. Zo is er live hockey vanuit Den Bosch. Daar speelt Oranje met de Rotterdammers Jeroen Hertzberger, Diede van Puffelen, Seve van Ass en Pirmin Blaak tegen de Belgen in de Hockey Pro League.

Verder is er een lang gesprek met voormalig Excelsior-trainer Adrie Poldervaart. De trainer uit Oudenhoorn legt uit waarom hij bij Excelsior is opgestapt en kijkt uit naar zijn nieuwe job als assistent-trainer bij FC Groningen.

Uiteraard komt ook de promotie van ASWH naar de Tweede Divisie aan bod. En Neptunus-coach Ronald Jaarsma wordt gebeld over de derde plaats van de honballers tijdens het Europacup-toernooi.

Ook blikt Radio Rijnmond Sport terug op het Youfone Boksgala, dat afgelopen vrijdag in de Doelen werd gehouden. En ook hebben we aandacht voor de finale van de voetbal Rijnmondcup, die maandag wordt gespeeld. 

Uiteraard komt ook al het actuele sportnieuws aanbod en zal er vooruit worden gekeken naar de finale van de Nations League tussen Nederland en Portugal van zondagavond. 

Dennis van Eersel is de presentator. De sportuitzending begint om 14:00 en duurt tot 17:00. De regie is in handen van Wijnand van Hernen. 

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel: