Principeakkoord tussen Feyenoord en Jørgensen

Feyenoord en Nicolai Jørgensen hebben overeenstemming gekregen over een principeakkoord. De Deense spits zet na zijn vakantie zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2022. De huidige verbintenis loopt tot en met 2021.

"Mooi dat Jørgensen na een seizoen dat door blessures niet gebracht heeft wat hij ervan gehoopt had er hier weer vol voor wil gaan", zegt technisch directeur Sjaak Troost op de website van Feyenoord. "Hij is getergd en wil zich samen met Feyenoord revancheren voor vorig seizoen. Nicolai geeft hiermee een goed signaal af aan de andere spelers."

Ook Jaap Stam, de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord, is ook erg blij met het principeakkoord. Hij reageert op de website van Feyenoord als volgt: "De club en Nicolai geven hiermee een mooi signaal af. Nicolai heeft bewezen tot een van de topspitsen van de Eredivisie te behoren. Met zijn ervaring, technische kwaliteiten en fysiek kan hij samen met de andere aanvallers het verschil maken voor Feyenoord. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

Jørgensen zal vanwege interlandverplichtingen bij Denemarken later aansluiten bij Feyenoord. Hij komt pas op maandag 8 juli bij de Rotterdamse selectie. Feyenoord start de voorbereiding al op maandag 24 juni begint.

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren