nieuws

Prima 'weer en sfeer' op het Dordtse Wantijpop

Het podium van Live at Wantij op vrijdagavond tijdens het optreden van Nielson
Het podium van Live at Wantij op vrijdagavond tijdens het optreden van Nielson
In het Wantijpark in Dordrecht vindt zaterdagmiddag het gratis muziekfestival Wantijpop plaats. Op het podium zullen onder anderen Indian Askin, Naaz en Ilse te Lange te zien zijn.
Vanwege de heftige regenval is de organisatie zaterdagochtend druk bezig geweest om het terrein gereed te maken. Zo is er geprobeerd om de plassen op het veld zo goed mogelijk weg te krijgen.
Aan het eind van de middag stopte het met regenen en brak de zon door. Volgens een aanwezige wijkagent is er prima weer en sfeer.

Dordtse talenten

Op het festival zijn nationale topacts als Ilse deLange en Kraantje Pappie te zien, maar ook Dordtse acts krijgen de ruimte.
Zo komt Merol, de opener om 13:15 uur, uit Dordt en sluit de van oorsprong Dordtse coverband The Dirty Daddies de dag af.
De organisatie van Wantijpop verwacht 15.000 bezoekers. Vrijdagavond klonk er ook al muziek door het Wantijpark, tijdens Live at Wantij, met artiesten als Nielson, Racoon en Di-rect

Demonstranten

Aan het begin van de middag zijn enkele demonstranten verwijderd van het festivalterrein. Ze voerden actie tegen de uitstoot van Gen-X.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl