Overval op sigarenzaak en mishandeling buschauffeur in Bureau Rijnmond

De politie zoekt een overvaller die een sigarenzaak op de Reigerlaan in Vlaardingen wilde overvallen. Hij bedreigde de winkelier met een vuurwapen, maar werd gestoord door een klant die de winkel binnenkwam en zich niet liet afschrikken. De beelden hiervan worden donderdag in de uitzending van Bureau Rijnmond getoond. De politie vraagt hulp van het publiek bij het opsporen van de dader.

Ook in de uitzending is het verhaal van een RET-buschauffeur, die op 14 mei mishandeld werd door een passagier. De chauffeur vroeg de passagier op een andere plek te gaan staan, omdat zijn zicht gehinderd werd. Vervolgens werd de chauffeur uitgescholden en kreeg hij vanuit het niets een klap.  

Daarnaast worden de beelden van een overval aan de Nieuwstraat in Spijkenisse getoond. Op 6 februari werd het slachtoffer bedreigd door een jongen van zo'n twintig jaar oud.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: