Jaap Stam met Feyenoord begonnen aan het nieuwe seizoen

Feyenoord is maandag onder de nieuwe trainer Jaap Stam begonnen aan het seizoen. Vooralsnog is er slechts één nieuw gezicht in de Feyenoord-selectie. Keeper Nick Marsman kwam transfervrij over van FC Utrecht.

Bij zijn eerste training was Stam direct nadrukkelijk aanwezig. Hij liet zijn spelers een pittige training afwerken en hamerde op het collectief druk zetten (zie video hierboven). 

De hele week trainen de Rotterdammers op complex 1908 besloten. In verband met het concert deze week van Rammstein in de Kuip kan Feyenoord pas komende zondag in het Feyenoord-stadion trainen met publiek. 

Stam traint nog niet met een volledige groep. Steven Berghuis, Nicolai Jorgensen, Luis Sinisterra, Renato Tapia, Tyrell Malacia, Kenneth vermeer en Emil Hansson hebben nog langer vakantie gekregen, omdat ze langer zijn doorgegaan. Hansson speelde met RKC in de nacompetitie en de andere spelers hadden nog interlandverplichtingen. Uiteraard is ook Tonny Vilhena er niet meer bij. De middenvelder sluit deze week aan bij zijn nieuwe club FK Krasnodar.

Naast Vilhena zijn Robin van Persie (gestopt), Joris Delle en de vorig seizoen gehuurde Cuco Martina en Jordy Clasie er niet meer bij. Komende zaterdag speelt Feyenoord de eerste oefenwedstrijd bij Putten.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren