Feyenoord wint eerste wedstrijd in voorbereiding ruim

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 6-0 gewonnen. In Putten werd SDC Putten eenvoudig opzij gezet door de ploeg van trainer Jaap Stam. In beide helften waren er een hoofdrollen weggelegd voor de nodige jongelingen van de club uit Zuid.
Na twintig minuten versierder Marouan Azarkan een strafschop, die door Dylan Vente onberispelijk werd binnengeschoten. Acht minuten later was het Azarkan zelf die scoorde, door optimaal te profiteren van een keepersfout. Het scoren in de eerste helft hield op bij Crysencio Summerville die de 3-0 op het bord zette na een knappe pass van Yassin Ayoub.
Na rust waren het alleen maar jongelingen die scoorden. Naoufal Bannis, Cheick Touré en Achraf el Bouchataoui scoorden allen éénmaal waardoor Feyenoord een 6-0 overwinning boekte. Aankomende zaterdag speelt Feyenoord de volgende oefenwedstrijd. Aan de Krommedijk in Dordrecht is FC Dordrecht de tegenstander.

Scoreverloop SDC Putten -Feyenoord (ruststand 0-3) 0-6

23' 0-1 Dylan Vente (penalty)

29' 0-2 Marouan Azarkan

36' 0-3 Crysencio Summerville

67' 0-4 Naoufal Bannis

71' 0-5 Cheick Touré

79' 0-6 Achraf El Bouchataoui