nieuws

Politie vindt alsnog veroordeelde dader Club Playa

© MediaTV
De politie heeft donderdag een 31-jarige Rotterdammer aangehouden die onlangs is veroordeeld in de zaak Club Playa. Deepak B. was niet verschenen tijdens de uitspraak van zijn zaak, op 24 mei. Hij moet acht jaar de cel in.
De rechtbank achtte bewezen dat Deepak B. en zijn vader Mahinder B. (56) in juli 2017 de 44-jarige Maikel Rasoelbaks hadden doodgeschopt. Dat gebeurde voor Club Playa aan de 2e Rosestraat in Rotterdam-Feijenoord.
Mahinder B. werd uiteindelijk tot twee jaar minder celstraf veroordeeld dan zijn zoon. De rol van Deepak B. zou groter zijn geweest. Zowel vader als zoon zijn in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter.
Lees meer: Celstraffen fatale vechtpartij voor café Playa
De rechtbank had in december besloten het voorarrest van de zoon te schorsen. Die hoefde tot aan de uitspraak niet langer in de cel te zitten. Justitie had zich tegen die tijdelijke vrijlating verzet, maar de rechtbank honoreerde dat verzoek niet.
Deepak B. was tijdens de zitting op 10 mei nog aanwezig, maar verscheen niet in de Dordtse rechtbank toen de rechter op 24 mei uitspraak deed. Vanaf dat moment werd hij gezocht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl