nieuws

Rose: "Ik ben niet netjes behandeld"

rose2.jpg
rose2.jpg
ROTTERDAM - Yuri Rose voelt zich niet netjes behandeld door Sparta. De club verhuurt Rose dit seizoen aan De Graafschap, waarna hij twee jaar onder contract staat bij de Superboeren, die hem dan transfervrij overnemen.
Rose heeft niets meer van de club gehoord en dat vindt hij vreemd: "Als je vier jaar lang alles speelt en belangrijk bent geweest dan verwacht je iets meer waardering of een andere benadering," zegt Rose na afloop van De Graafschap-Excelsior (3-1). "Maar het is gelopen zoals het gelopen is, zand erover."
De aanvaller kijkt al vooruit naar volgend seizoen, waarin de kans groot is dat hij tegen zijn oude club komt te spelen: "Het kan alle kanten op. Ik kan ze hier in de Jupiler League tegen komen, of in de eredivisie," zegt Rose. "Maar even serieus, ik hoop natuurlijk dat Sparta erin blijft en dat wij promoveren."
De Graafschap is momenteel koploper in de Jupiler League, met een voorsprong van zeven punten op de nummer twee Go Ahead Eagles. Het gehele interview met Yuri Rose is zaterdagmiddag te horen in Radio Rijnmond Sport, tussen 14.00 en 17.00 uur op 93.4 FM.