nieuws

We gaan weer op Zomertoer!

De Binnenmaas in de Hoeksche Waard
De Binnenmaas in de Hoeksche Waard
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat wij weer de regio induiken voor de RTV Rijnmond Zomertoer! Elke week wordt een specifiek deel van ons gebied op radio, tv én deze website in het - al dan niet schijnende - zonnetje gezet. De start? Deze maandag, in de Hoeksche Waard.
We gaan onder meer lunchen tussen de alpaca’s in Westmaas, nemen Tiengemeten onder de loep en duiken onder bij Fort Buitensluis in Numansdorp. We bezoeken personen en plekken die in de Hoeksche Waard welbekend zijn, maar ontdekken ook de onbekende pareltjes van het gebied.
Weerman Ed Aldus verlaat deze week voor één keer zijn weertempel om de handen uit de mouwen te steken bij een paardenmelkerij. We printen 3d-voedsel en inspecteren met drones de velden van een aardappelboer in Mijnsheerenland.
Kortom: genoeg te beleven in de Hoeksche Waard. De radio-uitzending van de RTV Rijnmond Zomertoer komt elke dag tussen 10:00 uur en 13:00 uur live vanaf een andere plek in het gebied. We beginnen maandag tussen de alpaca’s!
Zes weken lang trekken verslaggevers door de regio tijdens de RTV Rijnmond Zomertoer. Elke week wordt een deel van het Rijnmondgebied uitgelicht op tv, radio, de website en social media. De verhalen en reportages van deze weken zijn hier terug te vinden.
Lees meer: Terugblik: de leukste momenten van de Zomertoer 2018

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl