nieuws

Terugblik: de leukste momenten van de Zomertoer 2018

Verslaggever Marlies Harting werd vorig jaar uit het Haringvliet gehesen
Verslaggever Marlies Harting werd vorig jaar uit het Haringvliet gehesen
Een bezoekje aan de naturistencamping, jezelf laten ophijsen uit het water of op zoek naar de mooiste theetuin in het gebied. De RTV Rijnmond Zomertoer bracht in de zomer van 2018 heel wat pareltjes uit de regio naar boven. We kijken nog één keer terug naar de leukste verhalen die de RTV Rijnmond Zomertoer vorig jaar heeft voortgebracht.

Met de billen bloot

Gelukkig was de temperatuur niet al te laag, die ene donderdag in augustus. Verslaggever Frank Stout ging met z'n billen bloot op de naturistencamping in Dordrecht. "Hier is iedereen zichzelf", zei een van de vaste bezoekers destijds. "Oud, jong, mooi of lelijk: je bent het gewoon en op een gegeven moment zie je het niet meer."
Lees meer: 'Vrijheid en blijheid' is het motto op naturistencamping Dordrecht

Baywatch

Aan mooie mannen geen gebrek in Hoek van Holland. Verslaggever Esther Schalkwijk wilde daar maar al te graag een item over maken en deed een dag vakantiewerk met de jongens van de strandwacht. Baywatch is er niets bij.
Lees meer: Baywatch in Hoek van Holland: 'een dag zoals vandaag is ook wel eens lekker'

Helikopter hijst verslaggever uit Haringvliet

Het is een spectaculaire beleving: vanuit het water of vanuit een boot een helikopter ingehesen worden. De Helvoetse Reddingsbrigade oefende dit 'hoisten' vorige zomer in het Haringvliet. Verslaggever Marlies Harting diende als proefpersoon.
Lees meer: Helikopter hijst verslaggever uit het Haringvliet

Theeleuten in de Alblasserwaard

Middenin de zomer een theetuinentest doen. Dat werd voor verslaggever Ronald van Oudheusden en mede-tester Marian Voesenek, ook wel bekend als de twitter-oma, al gauw een glas ijsthee. De twee gingen samen op ontdekkingstocht in de Alblasserwaard en kwamen langs de mooiste plekken.
Lees meer: (IJs)theeleuten in de mooiste theetuinen van de Alblasserwaard

Familie Flodder aan boord

Johnny, Kees, Kees, opa, Sjakie en uiteraard Ma Flodder. Ze stapten vorig jaar allemaal op een van de boten van Hoek van Holland voor het Varend Corso. En dat paste precies bij het thema van dat jaar: Helemaal Hollands. Ze gingen er dan ook vandoor met de vakjury- en publieksprijs.
Lees meer: Familie Flodder vaart mee met Varend Corso
Ook dit jaar trekken verslaggevers zes weken weken lang door de regio tijdens de RTV Rijnmond Zomertoer. Elke week wordt een deel van het Rijnmondgebied uitgelicht op tv, radio, de website en social media. De verhalen en reportages van deze weken zijn hier terug te vinden.
Lees meer: We gaan weer op Zomertoer!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl