Burgemeester Jetten erg geschrokken van tweede drama in korte tijd

De Vlaardingse burgemeester Annemiek Jetten is ontdaan door het tweede dodelijke incident in korte tijd in de Westwijk. "Ze leeft erg mee met iedereen die hierdoor getroffen is", laat haar woordvoerder weten.

Vannacht werd een 25-jarige vrouw van het leven beroofd in haar woning aan de Van 't Hoffstraat. Een kleine twee weken terug vond er op zo'n 200 meter ook een dodelijk drama plaats waarbij een man zijn vrouw ombracht en vervolgens brand stichtte. De explosie die volgde kostte ook de dader het leven.

"De burgemeester is erg geschrokken van wat er vannacht is gebeurd. De twee drama's hebben niets met elkaar te maken en hebben ook niets met de Westwijk te maken", aldus Jetten. "Ze staat in nauw contact met de politie en de eigenaar van de woning, Waterweg Wonen", meldt de woordvoerder van Jetten. 

Onlangs bleek dat omwonenden van de Van der Waalsstraat waar de explosie plaats vond geen behoefte hadden aan een bewonersbijeenkomst door de gemeente. "Mocht blijken dat er nu wel behoefte is dan komt zo'n bijeenkomst er uiteraard", aldus de gemeente. 

De politie doet onderzoek naar de zaak in de Van 't Hoffstraat maar gaat uit van een fatale ruzie in de relationele sfeer.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: