Verdachte dood Vlaardingse vrouw langer vast

De man die eerder deze week in Vlaardingen een jonge vrouw dodelijke verwondde met een mes, blijft langer vastzitten. Dat heeft justitie Rotterdam bekendgemaakt. Zijn voorarrest is met twee weken verlengd.

In de nacht van maandag op dinsdag overleed de 25-jarige Lisa uit Vlaardingen aan haar verwondingen. Ze was neergestoken in haar woning aan de Van 't Hoffstraat en overleed korte tijd later in het ziekenhuis. 


De politie hield na de steekpartij in de Van Leeuwenhoekstraat een verdachte aan. De 28-jarige man was een bekende van het slachtoffer. Het motief voor de steekpartij moet worden gezocht in de relationele sfeer, zegt de politie.


Er komt zaterdagavond een stille tocht voor de vrouw die eerder deze week is vermoord in Vlaardingen. Twee vrienden hebben op Facebook een oproep gedaan te verzamelen om 19:00 uur bij de Krabbeplas.

"We starten onze tocht op de Krabbeplas, bij het tentje en zullen dan door lopen naar haar huis", schrijven de vrienden bij het evenement. Ze roepen op om zoveel mogelijk bloemen mee te nemen, geen ballonnen.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: