nieuws

Narsingh verwacht snel minuten te maken bij Feyenoord: 'Word steeds sterker'

Luciano Narsingh was zondag één van de drie nieuwe spelers die uit de helikopter stapte tijdens de Open Dag van Feyenoord. "Het was een heel mooie ervaring", zegt Narsingh, die genoot van zijn introductie in de Kuip. Ook gaf hij een update over zijn fitheid.
Tijdens de vlucht was Narsingh niet nerveus. "Maar Liam Kelly voelde het af en toe in zijn maag", lacht de buitenspeler. "Voor de rest was het wel oké. Ik heb hem er doorheen gesleept."
Narsingh kwam begin deze maand transfervrij over van Swansea City uit Wales. Hij heeft nog geen minuten in het eerste van Feyenoord gemaakt, omdat de buitenspeler nog fit moet worden. "Ik voel dat ik steeds sterker word en dat ik meer inhoud heb. Conditioneel kan het nog beter, maar dat moet met het spelen van wedstrijden gebeuren."
De medische staf van Feyenoord moet Narsingh groen licht geven wanneer hij weer wedstrijdminuten mag gaan maken. "De verwachting is aan het einde van de maand", meldt Narsingh.
Luister hierboven naar het volledige interview van verslaggever Dennis van Eersel met Feyenoord-speler Luciano Narsingh.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl