nieuws

LR-raadslid betrapt bij overplakken PvdA-affiche

ROTTERDAM - De plakoorlog  tussen LR en de PvdA is naar een climax gestegen. Marco Heijmen van de PvdA betrapte LR-raadslid Dries Mosch bij het overplakken van een PvdA-makelaarsbord en legde het tafereel vast op een foto.
Op de foto is duidelijk te zien dat Dries Mosch wegloopt nadat hij met een trapleer het verkiezingsaffiche van de PvdA heeft overgeplakt met een exemplaar van Leefbaar Rotterdam.
Dries Mosch geeft aan Radio Rijnmond grif toe dat hij het affiche van de PvdA heeft bewerkt. Het is voor hem ‘all in the game' nu de verkiezingsstrijd tussen de partijen in Rotterdam naar een kookpunt lijkt te zijn gestegen. "Het was een ludieke actie en ik ben betrapt door de plakpolitie van de PvdA", zegt hij schuldbewust.
Al wekenlang zitten de PvdA en Leefbaar elkaar dwars bij het plakken van de affiches voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Leefbaar plakte eerder hele verkiezingsborden vol met eigen affiches. De PvdA -op haar beurt- kleurt lantarenpalen rood met makelaarsborden, die er al dan niet toevallig, de volgende dag weer af liggen en op de grond belanden. Dit tot ergernis van Leefbaar Rotterdam.
Marco Heijmen van de PvdA neemt deze actie van Dries Mosch in elk geval sportief op. ‘Wat een boefjes zijn die Leefbaren toch", zegt hij in een reactie tegenover Radio Rijnmond.
foto: Marco Heijmen - PvdA.

LIJSTTREKKERSDEBATTEN TERUG ZIEN?

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl