Poepon held van Sparta in Eindhoven

ROTTERDAM - Rydell Poepon heeft Sparta een punt bezorgd in Eindhoven. De invaller kopte de Rotterdammers in blessuretijd naar 1-1 tegen PSV. Sparta passeert Vitesse nu in de ranglijst.
Sparta leek een moeilijke middag te krijgen, want Otman Bakkal zette PSV na tien minuten al op voorsprong. De Eindhovenaren wisten niet door te drukken, waardoor Sparta makkelijk overeind bleef.
De Rotterdammers bleven ook na rust geloven in een goed resultaat en zagen dat in blessuretijd beloond. Invaller Poepon dook bij een voorzet vanaf de linkerkant op voor doelman Isaakson en kopte de bal buiten de Zweedse doelman binnen. Na afloop klaagde trainer Frans Adelaar over twee momenten waarop hij vond dat zijn ploeg een strafschop had moeten krijgen.
"Dat waren momenten om eerder op gelijke hoogte te komen. Gelukkig werd dat in blessuretijd alsnog beloond," zei Adelaar.
Door de zege passeert Sparta Vitesse op de ranglijst. De Rotterdammers zijn veertiende met 24 punten uit evenveel duels.