nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.jpg
rijnmond_kort.jpg
ROTTERDAM - Twee mannen breken in in een café en drinken een biertje, gewonden bij vechtpartij op de Markt in Maassluis en schipper vaart duwbakken aan in de mist: kort nieuws uit de regio
Inbraak in café om biertje te kunnen drinken
SCHIEDAM - Twee mannen zijn zaterdagochtend vroeg aangehouden in Schiedam omdat zij in een café hadden ingebroken om een biertje te kunnen drinken. Agenten kregen een melding van een inbraakalarm bij een café aan de Buitenhavenweg en toen zij daar aankwamen zagen zij de deur van het café openstaan. Eenmaal binnen zagen zij dat er twee mannen aan de bar een biertje stonden te drinken. Hun verklaring was simpel; de deur stond open en zij hadden trek in bier.

De mannen, een 47-jarige Schiedammer en een 41-jarige Hellevoeterzijn aangehouden voor huisvredebreuk en diefstal van het bier. De twee zijn overgebracht naar een politiebureau.
Gewonden bij vechtpartij op de Markt in Maassluis

MAASSLUIS - Een 50-jarige man is zaterdagavond gewond gevonden op de Markt in Maassluis. Er bleek een vechtpartij te zijn geweest in een cafe aan de markt. De man werd overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. In het cafe bleken nog twee bezoekers gewond te zijn. Zij zijn voor behandeling naar het Vlietlandziekenhuis gebracht. De politiemensen hebben een verdachte aangehouden. Het gaat om een 45-jarige Maassluizenaar. De recherche stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht.
Schipper vaart in mist tegen duwbakken aan

EUROPOORT- Een schipper van een container-binnenvaartschip is zondagochtend rond half zeven tegen twee afgemeerde duwbakken gevaren. Dit gebeurde in de Hartelhaven. Daarbij ontstond schade aan zowel het schip als de duwbakken. De 31-jarige schipper van de "Veritas", bleek door de dichte mist niet voldoende zicht te hebben en nam de bocht wat te krap. De twee duwbakken raakten los van de wal. Zowel het binnenvaartschip als de duwbakken liepen lichte schade op.