FC Dordrecht verliest en slikt wederom vijf tegentreffers (2-5)

FC Dordrecht is vrijdagavond aan de Krommedijk met 2-5 onderuit gegaan tegen Jong Ajax. De ploeg van Claudio Braga kwam in de eerste helft nog op voorsprong, maar bleek gedurende de wedstrijd over een weifelende defensie te beschikken.
‘Dordt’ begon aan de Krommedijk prima aan de wedstrijd. Het kon via Renny Smith na een klein kwartier al bijna op voorsprong, maar dat werd door de beloften van Ajax voorkomen.
Na negentien minuten was het wel raak. Oud-Feyenoorder Jari Schuurman scoorde namens Dordrecht. Een mooie counter werd middels een lobje afgewerkt door Schuurman.
Lang kon Dordrecht echter niet genieten van die voorsprong. Victor Jensen en Jurgen Ekkelenkamp scoorden binnen vijf minuten voor Ajax, waardoor Dordrecht tegen een achterstand aankeek. Capellenaar Noa Lang maakte het vlak voor rust nog erger voor Dordrecht: hij scoorde uit een onmogelijk hoek de 1-3.
De spanning werd amper een minuut later nog wel teruggebracht. Renny Smith scoorde namens Dordrecht. Het resulteerde uiteindelijk niet in een resultaat. Na rust scoorde Jong Ajax alleen nog. Nicolas-Gerrit Kühn en wederom Noa Lang zorgen voor de goals.
FC Dordrecht blijft door de nederlaag tegen Jong Ajax puntloos in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder werd er al van NAC Breda (0-2) en FC Eindhoven (5-1) verloren.

19' 1-0 Jari Schuurman
26' 1-1 Victor Jensen
33' 1-2 Jurgen Ekkelenkamp
42' 1-3 Noa Lang
44' 2-3 Renny Smith
73' 2-4 Nicolas-Gerrit Kühn
76' 2-5 Noa Lang