Vente debuteert voor RKC met ruime nederlaag

Dylan Vente in het shirt van Feyenoord.
Dylan Vente in het shirt van Feyenoord. © VK Sportphoto/Yannick Verhoeven
Feyenoord-huurling Dylan Vente heeft zondag meteen zijn debuut gemaakt voor RKC Waalwijk. Tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag betrad hij in de 79e minuut het veld.
RKC ging in die wedstrijd met 3-0 onderuit. Thomas Necid maakte twee doelpunten, Tom Beugelsdijk scoorde het andere doelpunt.
Vente werd vrijdag door Feyenoord voor één jaar verhuurd aan RKC Waalwijk. Twee dagen later maakt de jeugdinternational dus al zijn eerste minuten voor de ploeg uit Brabant.
In een interview met RTV Rijnmond zei Vente al dat hij zelf had aangegeven verhuurd te willen worden, om zo meer minuten te kunnen maken.